Schoolreisje

Ons indoor speelparadijs is een ideale omgeving voor kinderen van 4 tot en met 8 jaar. Ze kunnen er klimmen, klauteren, springen en glijden, maar er is ook plek om even rustig te spelen. Tevens zorgen wij voor de dorstige en hongerige kinderen, zodat ze blij blijven.

Een mooie plek om op schoolreisje naar toe te gaan. Normaal zijn wij op de maandag, dinsdag en donderdag gesloten, maar als u met 20 of meer kinderen komt openen wij de deuren zodat u het gehele speelparadijs voor u alleen heeft.

Op de woensdag en vrijdag middag en in het weekend hebben we ook veel kinderfeestjes. Hiervoor zijn er de volgende arrangementen:

A        entree, ranja, raketijsje OF chips                   €         8,00
A+      entree, ranja, raketijsje EN chips                  €          8,50
B        entree, ranja, eten, raketijsje OF chips          €        10,00
C        entree, ranja, eten, raketijsje EN chips          €        10,50

Voor een schoolreisje kunt u ook uit deze arrangementen kiezen. De ranja schenken we net zo veel als er dorst is. Het eten bestaat dan uit frietjes met mayo en een frikandel (en eventueel een kaassoufflé voor de vegetariërs).

Deze prijzen gelden voor groepen vanaf 20 kinderen, komt u met 40 of meer kinderen dan krijgt u per kind € 0,50 korting. Komt u met 60 of meer kinderen dan krijgt u per kind € 1,00 korting. Komt u met meer dan 80 kinderen dan krijgt u per kind € 1,50 korting.

Extra: We hebben ook een midgetgolfbaan. Bij mooi weer kunnen de kinderen hier ook gebruik van maken, hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Dus bij mooi weer buiten midgetgolfen en bij slecht weer lekker binnen spelen.

Voor vragen of boekingen kunt u het contactformulier gebruiken of een mail sturen naar: info@deleeuwenborg.nl of bellen naar: 0598-446464.