Welkom op onze camping/chaletpark

ANWB-Camping De Leeuwenborg is 365 dagen per jaar geopend, circa 1 ha groot en is zeer rustig gelegen aan het Termuntenzijldiep en het vogelreservaat.

Het beschikt over seizoens- en toeristenplaatsen allen voorzien van elektra (minimaal 6 ampère). Verder vindt u centraal gelegen op de camping een sanitair-unit die met toiletten, douche's, wasmachine, wasdroger en zelfs een strijkplank en strijkbout is voorzien. Aan de buitenzijde van deze unit is gelegenheid tot het afwassen van de vaat en vindt u er een stortplaats voor het chemische toilet. Informeert u ook gerust eens naar de mogelijkheden voor een langer verblijf met eigen toercaravan op de camping.

Tevens is de camping bereikbaar via het Termunterzijldiep. U kunt uw boot aanleggen aan de nieuwe aanlegsteigers.

Chalets

De chalets (3-4 persoons) zijn voorzien van 3 aparte slaapkamers, badkamer met toilet en douche, woonkamer en open keuken. Doordat de chalets goed geïsoleerd zijn en voorzien van gaskachels (aangesloten op de normale gasleiding), is onze accommodatie uitermate geschikt voor zomer en winter. Met mooi weer kunt u genieten van een eigen terras afgezoomd middels struiken en bomen. Iets eenvoudiger zijn de stacaravans (1-3 persoons), maar net als de chalets, compleet ingericht. Deze accommodatie is ook geschikt voor langdurige bewoning.

Neemt u voor prijzen graag contact met ons op zodat wij u een passend aanbod kunnen doen.