Welkom in onze feestzalen

De Leeuwenborg heeft 2 sfeervolle zalen geschikt voor uw feest. Viert u een speciale verjaardag, trouwdag of geeft u een kraamfeest? In onze zalen vinden u en uw gasten zich snel thuis. Voor de kinderen is er de mogelijkheid om van het speelparadijs gebruik te maken, waardoor zij het naar hun zin hebben.

Partyzaal

De zeer sfeervolle partyzaal is voorzien van een royale dansvloer en gezellige bar en leent zich voor diverse gelegenheden, van familiereünie tot bedrijfsfeest. De zaal is geschikt voor groepen van ± 50 tot ± 175 personen.

De zaal heeft een directe toegang tot het speelparadijs waardoor de kinderen makkelijk in en uit lopen om te spelen. Voor de jeugd bevindt zich in de grote zaal een tafelvoetbalspel, een spellenpakket en een poolbiljart. Als de groep niet te groot is, kan hiervan gebruik gemaakt worden. Ideaal tijdens een middagarrangement.

  • partyzaal2.jpg
  • partyzaal4.jpg
  • partyzaal3.jpg
  • partyzaal1.jpg

Paardenstal

De voormalige paardenstal van boerderij “De Leeuwenborg” is tegenwoordig een zeer intieme locatie met authentieke bijzonderheden. Door o.a. de originele balken, de prachtige stenen vloer en de warme kleuren, voelt een ieder die “De Paardenstal" betreedt zich er direct thuis. Deze ruimte is geschikt voor groepen van 20 tot ± 45 personen.

  • paardenstal1.jpg
  • paardenstal4.jpg
  • paardenstal2.jpg
  • paardenstal3.jpg

Door een combinatie te maken van de Paardenstal, Partyzaal en de centrale hal, kunnen wij feesten verzorgen tot maximaal 250 gasten. De Leeuwenborg heeft diverse arrangementen voor de lunch, middagfeest, high tea, avondbuffet of avondfeest. De high tea en de buffetten maken wij zelf. Zo kunnen we ook rekening houden met gasten met een allergie of dieet.

Wilt u geheel vrijblijvend in een persoonlijk gesprek, onder het genot van een kopje koffie/thee, uw wensen met ons doornemen? Dan verzoeken wij u met ons een afspraak te maken, zodat wij alle tijd voor u hebben.

Download onze folder!