Buffet keuzelijst

SOEPEN

                Kippensoep
                Groentesoep
                Tomatensoep
                Mosterdsoep (met of zonder spekjes)
                Broccolisoep
                Pompoensoep

SALADES

                Rauwkostsalade
                Rundvleessalade
                Zalmsalade
                Pastasalade evt met vis
                Rijstsalade
                Aardappelsalade
                Koolsalade
                Quinoa/broccolisalade
                Rucola/watermeloen salade (zomer)

MINI-QUICHES (koud of warm)

                Prei/kaas
                Zalm/garnaal/walnoot
                Ui/camembert
                Broccoli/camembert
                Kip

KOUDE VISGERECHTEN

                Koude visschotel met haring, gerookte zalm, paling en garnalen
                

WARME VISGERECHTEN

                Kibbeling
                Zalm
                Pangasiusfilet
                Kabeljauw met garnalen in roomsaus
                Vistrio

VLEESGERECHTEN

                Saté met pindasaus
                Kip in chilisaus
                Beenham met saus
                Kalkoenhaasjes met peperroomsaus
                Gehaktballen in saus
                Stoofrundvlees
                Varkensreepjes met champignonsaus
                Varkensschnitzels

BIJGERECHTEN

                Nasi
                Pastagerecht bijv. lasagne
                Rijstgerecht
                Frietjes
                Gebakken aardappelen
                Kroepoek
                Stokbrood met kruidenboter
                Mini luxe broodjes

NAGERECHTEN

                Fruitsalade met ijs en slagroom
                Coupe Dame blanche
                Coupe Aardbei
                Nagerechten buffet met o.a. fruitsalade, ijstaart en minipatisserie
                Huisgemaakte ijstaart

KOFFIE OF THEE

                Met klein koekje
                Met bonbon
                Met chocolademix

U kunt natuurlijk in de winter ook kiezen voor een STAMPPOTBUFFET en of MAALTIJDSOEPEN