Buffet keuzelijst
SOEPEN
Kippensoep
Groentesoep
Tomatensoep
Mosterdsoep (met of zonder spekjes)
Broccolisoep
Pompoensoep
SALADES
Rauwkostsalade
Rundvleessalade of Zalmsalade
Pastasalade evt met vis
Rijstsalade
Koolsalade
Quinoa/broccolisalade
Rucola/watermeloen salade (zomer)
MINI-QUICHES (koud of warm)
Prei/kaas
Zalm/garnaal/walnoot
Ui/camembert
Broccoli/camembert
KOUDE VISGERECHTEN
Koude visschotel met haring, gerookte zalm, paling en garnalen
WARME VISGERECHTEN
Zalm
Pangasiusfilet
Kabeljauw met garnalen in roomsaus
Vistrio
VLEESGERECHTEN
Saté met pindasaus
Beenham met saus
Kalkoenhaasjes met peperroomsaus
Gehaktballen
Stoofrundvlees
Varkensreepjes met champignonsaus
Varkensschnitzels met zigeunersaus
BIJGERECHTEN
Nasi
Pastagerecht bijv. lasagne
Rijstgerecht
Frietjes
Gebakken aardappelen
Kroepoek
Stokbrood met kruidenboter
Mini luxe broodjes
NAGERECHTEN
Huisgemaakte ijstaart
Fruitsalade met ijs en slagroom
Nagerechten buffet met o.a. fruitsalade, ijstaart en minipatisserie
U kunt natuurlijk in de winter ook kiezen voor een STAMPPOTBUFFET en of MAALTIJDSOEPEN